Семінар заступників директорів з навчальної роботи «Організація роботи з молодими спеціалістами. Проблеми адаптації молодого вчителя до педагогічного колективу».

Семінар заступників директорів з навчальної роботи «Організація роботи з молодими спеціалістами. Проблеми адаптації молодого вчителя до педагогічного колективу».

05.12.2014 на базі Чугуївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені І.Ю. Рєпіна відбувся семінар заступників директорів з навчальної роботи за темою «Організація роботи з молодими спеціалістами. Проблеми адаптації молодого вчителя до педагогічного колективу». З доповіддю під час семінару виступила заступник директора з навчальної роботи Пастухова В.В., вона розповіла про систему роботи з молодими спеціалістами, яка склалася у школі. Методична робота школи включає масові, групові та індивідуальні форми роботи, що взаємодіють і доповнюють одна одну і, як наслідок, сприяють підвищенню рівня фахової майстерності, розвитку творчого потенціалу молодих учителів, ефективності навчально-виховного процесу.

Практичний психолог школи Апунник Ю.О. розповіла про психологічні аспекти адаптації молодого вчителя.

Молоді спеціалісти Челомбітько О.Є. та Бондаренко Є.І. провели відкриті уроки з англійської мови та правознавства відповідно.

Під час обговорення вони провели самоаналіз та почули професійний аналіз проведених уроків від заступників директорів з навчальної роботи.

Ефективною формою методичної роботи є Школа молодого спеціаліста. Полохова Л.М. провела круглий стіл «Педагогічний світанок». Під час якого були надані практичні рекомендації молодим вчителям щодо проведення уроків та вирішення педагогічних ситуацій.

Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.