Гордість Чугуївської ЗОШ №1 імені І.Ю. Рєпіна

У Чугуївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені І.Ю. Рєпіна з 1 класу навчається Рязанцев Гліб. Він відмінник у навчанні, уважний, зосереджений, старанний. Вже 5 років він вивчає китайську мову. Результати, які показує учень, вражають. Він здав в інституті Конфуція при ХНУ імені В.Н. Каразіна екзамени з китайської мови, що відповідають другому рівню володіння мовою. Гліб сподівається, що вже скоро він зможе говорити китайською, досягнувши третього рівня. Юний мешканець нашого міста став призером міжнародного конкурсу китайської каліграфії 2015, присвяченому 70-річчю Дня Перемоги, в якому брали участь представники Китаю, Малайзії, В’єтнаму та країн СНД. Журі конкурсу оцінювало 1102 праці, і лише 38 учасників увійшли до фіналу Конкурсу та стали призерами. Серед них Рязанцев Гліб, який здобув приз читацьких симпатій.
2015 рік став для Гліба переможним. Він посів І місце в міжнародному конкурсі «Древо знань» у категорії «Junior», створеним BEIJING LANGUAGE AND CULTURE UNIVERSITY PRESS, за що був відзначений дипломом особисто викладачем Гарвардського університету та віце-президентом видавництва Пекінського університету мови та культури Chen Wanchao.
Учень Чугуївської ЗОШ №1 бере активну участь у житті міста. На церемонії закриття XVI Міжнародного рєпінського пленеру в Художній галереї він привітав художників з Китаю їх рідною мовою. Також Гліб став лауреатом міського конкурсу «Людина року-2015» в номінації «Юний талант».
Отже, як сказав класик: «Скількома мовами ти володієш, стільки разів ти людина». На наш погляд, в майбутньому Гліб з гордістю зможе сказати українською, англійською, російською, китайською і ще будь-якою мовою світу: «Я навчався у Чугуївській ЗОШ №1 імені І.Ю. Рєпіна!»

Колектив школи вітає Гліба з перемогами та бажає подальших звершень.

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.