Пам'ятає врятований світ

Напередодні Дня Перемоги у другій світовій війні в школі №1 було проведено ряд заходів, які ставили за мету виховання патріотизму у підростаючого покоління, любові до своєї Батьківщини, до свого народу, його історій та героїчного минулого, формування мотивації, спрямованої на пвдготовку до захисту Вітчизни на прикладі подвигу людей старшого покоління, дітей війни.

/Files/images/SDC13320.JPG

В кожному класі вчителі разом з учнями підготували виховні години, уроки мужності, на яких розповідали про своїх дідусів та бабусь, які в роки війни наближали перемогу. До цієї роботи залучилися й батьки, які допомогли дітям знайти сімейні фото, листи з війни, спогади родичів про подвиги учасників війни, працівників тилу, дітей війни. Всі разом створили стіннівки з ролзповідями про герої минулих часів, які мали змогу побачити 9 травня в сквері Слави всі жителі Чугуєва.

На загальношкільному заході - літературно-музичній композиції про війну та кохання, віру в перемогу учні читали листи, вірші учасників війни, співали пісні, які звучали в ті доленосні сорокові. Все це допомогло краще зрозуміти ветеранів війни і свято "зі сльозами на очах".

/Files/images/SDC13313.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.