Відкриття Центру Допризовної підготовки

11 серпня до Дня міста в Чугуївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 ім. І.Ю.Рєпіна було відкрито нове приміщення для Центру Допризовної підготовки.

Наша школа у 2016 році стала переможцем обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», через що стала можливою реалізація міні-проекту «Капітальний ремонт приміщень для вивчення предмету «Захист Вітчизни» – давня мрія ініціативної групи, до складу якої увійшли відділ освіти, представники шкіл міста та представники міської громади. Загальний бюджет міні-проекту, реалізований за кошти обласного, місцевого бюджетів та кошти спонсорів, склав 450 тис. грн.

24 серпня 2016 року Генеральний секретар Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер відвідав міні-проекти у навчальних закладах міста, які стали переможцями обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» і конкурсу ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – III». Супроводжували Андреаса Кіфера голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та Чугуївський міський голова Галина Мінаєва.

/Files/images/vdkrittya_tsentru_doprizovno_pdgotovki/DSC05533.JPG

/Files/images/vdkrittya_tsentru_doprizovno_pdgotovki/35005691.jpg

/Files/images/vdkrittya_tsentru_doprizovno_pdgotovki/DSC05560.JPG

/Files/images/vdkrittya_tsentru_doprizovno_pdgotovki/35005693.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.